Dobrodošli na spletni strani Združenja slovenskih poklicnih gasilcev!

 

 

 

Welcome to the official website of Slovenian professional firefighter association!

 

Bowling Klub 300 ponuja ponudbo za dan gasilcev, medicinkish sester in babic, ki bov petek 5. maja. Več o ponudbi si preberite TUKAJ.

Za člane ZSPG sta trenutno voljo sledeča prenosnika: Prenosnik Lenovo IdeaPad 110 ter Prenosnik ASUS K556UQ. Tehnične lastnosti ter ceno prenosnika najdete TUKAJ (Lenovo) in TUKAJ (ASUS)!

Sporočamo, da imajo člani Združenja slovenskih  poklicnih gasilcev na Golteh 10% popust na dnevno smučarsko vozovnico.Golte nudi za poklicne gasilce 10 % popusta za nakup dnevne smučarske karte. Vsak poklicni gasilec ki bo koristil ugodnosti na Golteh mora pokazati službeno izkaznico in značko.


Ugodnost velja na dnevno vozovnico, do konca sezone 2.4.2017.

Spa Intima, Savna & relax za pare in zaključene skupine, Regentova 2a, Ankaran, ponuja poklicnim gasilcem 10 % popust na njihove storitve.

Spoštovane gasilke in gasilci.

 

Obveščamo vas, da imamo v podjetju Lab commerce d.o.o. ob nakupu opreme (razen strelnega orožja) 10% popust za vse člane gasilskih društev. V našem prodajnem program najdete tudi znamko 5.11 Tactical, ki je zadnje čase zelo priznana pri gasilcih in jo z veseljem nosijo.

 

Za dodatne informacije nas lahko pokličete (01 423 17 22) ali nam pišete mail (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.).

 

Veselimo se vašega obiska.

 

Lep pozdrav.

 

Team Lab commerce d.o.o.