Natisni

IMG 6919Celje, 5. julij 2017 – K učinkovitejšemu opravljanju dela in dovršeni tehnični opremljenosti Združenja slovenskih poklicnih gasilcev bodo odslej pomembno pripomogli tablični računalniki. Te je združenju, v katerega je včlanjenih blizu tisoč poklicnih gasilcev iz vse Slovenije, danes podarilo podjetje In-sert z Raven na Koroškem.

Predaja donacije je potekala v prostorih Združenja slovenskih poklicnih gasilcev v Celju, kjer je zbrane najprej nagovoril predsednik združenja Miran Korošak. ''Znotraj Združenja slovenskih poklicnih gasilcev deluje več strokovnih komisij, ki si prizadevajo za dobro tako poklicnih kot tudi prostovoljnih gasilcev. Združenje omogoča strokovno raven sodelovanja, izvajanje skupnih izobraževanj in usposabljanj, deljenje izkušenj, sodelovanje pri pripravi zakonov, šolskega programa za poklicne gasilce ter pomoč pri odpravljanju določenih delovnih pomanjkljivosti,'' je dejal predsednik Združenja slovenskih poklicnih gasilcev Miran Korošak.

Pri navedenih aktivnostih bodo članom Upravnega odbora Združenja slovenskih poklicnih gasilcev, ki v združenju delujejo prostovoljno, zdaj v pomoč tablični računalniki. K sodelovanju je Združenje slovenskih poklicnih gasilcev povabilo več podjetij, z donacijo pa so se odzvali v podjetju In-sert. ''Gasilci se vseskozi trudijo in si prizadevajo za dobrobit nas vseh, zato smo se takoj odločili za donacijo tabličnih računalnikov, saj verjamemo, da se dobro z dobrim vrača,'' je ob predaji donacije povedal direktor podjetja In-sert Aleš Brumnik.

 

Za Združenje slovenskih poklicnih gasilcev,
Maja Gorjup Zdovc
 
 
portal zgruzenje poklicnih foto uros urlep